Inredning audi a4-95

Ska införskaffa mig en audi a4 nu snart, men denna har tyg inredning och jag skulle vilja skaffa skinn-inredning halv eller hel får vi se vad det blir. Är dock lite nyfiken på vad man kan leta efter, alltså om det finns inredning från andra bilar/årsmodeller som passar i a4-95? Har googlat men hittar inte ett skit som vanligt, därför gör jag det som är lättast, frågar på forum! Tacksam för alla svar.Svar på inlägget: Inredning audi a4-95Det dräller av inredningar till B5:orna, så att jaga runt efter "annat som passar" eller "annat som passar ungefär" är bara bortkastad tid enligt mig. Var själv nere i Tysklkand och plockade hem en komplett skinninredning (svart) (som iofs aldrig blev monterad i min bil) och det kostade mig, TOTALT 1800:- (ja; inkl. inköp på ebay och att köra ner och hämta)


Okej, ja men för att veta mina valmöjligheter tänkte jag på, jag tänkte inte sätta i en inredning som egentligen inte ska passa utan sätter ju i en som som ska passa även om det inte är till just den årsmodellen/bilen. Om det nu finns, det är ju det som är min fråga här.


Ja, det köper jag absolut. Men som sagt, inredningar till B5:orna är allt utom svårt att få tag i, så jag ser inte hur det skulle "behövas" några alternativ


Kanske får tag på en "gratisbil" med inredning som passar, just av den anledningen jag undrar.


Är det inte lättare att bara säga vilken bil det gäller då?


Har ju ingen bil på gång nu, men om man får förfrågan från någon om man vill ha dennes bil billigt eller gratis så tänkte jag att det kan vara rätt nice om man vet ifall den inredningen/stolarna passar i min blivande audi. Vet du några bilar med passande inredning eller inte?

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka