Bilannonser

Letar du efter att köpa bil så finns det massor med bilannonser på nätet som har både annonser från privatpersoner och bilhandlare. Skall du sälja bil så finns det bara en sida, Blocket. Allt annat är bara "waste of time", du säljer bilen enklast och snabbast via Blocket. Alla som vill köpa bil privat letar där och det är kanske inte så konstigt eftersom Blocket är en av Sveriges största sajter.

Det gäller att planera sin bilannons om man skall kunna sälja sin bil på nätet. En välutformad och genomtänkt bilannons kommer locka fler spekulanter och du får din bil såld snabbare och oftast till ett högre pris. Nedan följer några punkter på vad du skall tänka på när det väl blir dags att annonsera ut bilen på nätet.

Tips hur du säljer din bil snabbast
- Tänk på att utforma en säljande rubrik, highlighta saker som gör att din bil sticker ut. T.ex "BMW M3 fullutrustad & extremt välvårdad" sticker ut mer än att bara skriva "BMW M3".

- Lista allt då menar jag verkligen allt! även positiva så som negativa saker. Har bilen en bucka på höger sida så nämn det i annonsen. Ju mer du beskriver i annonsen desto mindre tid behöver du lägga på att sälja bilen på plats.

- Bra tagna bilder är A och O, en bild säger mer än tusen ord och bra mycket mer lockande en en massa lull lull text.

- Att sätta rätt pris är extremt viktigt, det spelar ingen roll om allt ovan är perfekt om priset är fel.

» Kolla bilförsäkring innan du köper bil
» Kolla billån innan du köper bil
» Mer om köpa bil
» Mer om sälja bil

Länkar till bilannonser på nätet
» KVD
» Blocket
» Bytbil
» Mobile (tysk sida)