Nu finns klossljusen med vitblinkers till äldre 740!

jag själv och sett många andra som letat efter just dessa ljus vparts just börjat sälja igen! http://www.vparts.se/se/rodvita-bakljus . ellen.htmlSvar på inlägget: Nu finns klossljusen med vitblinkers till äldre 740!Tror nog det är en nyhet som de flesta 740 raggare har koll på...


Snällt att informera i alla fall, tycker jag..


Inge tvivel om saken! Dock så tycker jag att det var till att ta i att göra en tråd för det


Mja. Till viss del kan jag hålla med. Men av döma av det jag tycker ha läst i gamla trådar om ämnet, så verkar dessa lyktor har varit väldigt eftertraktade, och under en ganska lång tid - så visst värde tycker jag ändå det var i nyheten, även fast jag själv inte ens har en 740.


Och ditt inlägg är betydligt mer meningslöst än själva tråden


Mack: Vparts har annonserat rätt bra om det innan tycker jag dock, det är väl dock från person till person vad man tycker och tänker antar jag... Zwudda: Säg/skriv vad du vill, såna som enbart kastar skit på dom som gett en berömm sedan tidigare bryr jag mig inte om något


Nice! Det var snack om dessa för flera år sen och Vparts (eller om det hette Radicast då) tog in intressenamälan osv osv men sen blev det inget. Kul iaf, får väl investera i en uppsättning!


Nästan så man vill köpa och sälja 760 bakljusena:P


Beställde ett par nu, ska bli intressant att se hur välgjorda de är

Tears.


Hoppas dom är bättre än dom med helvit övre till 240 iallafal för alla 740 åkare.


Haft problem med bakljusen? Eller ser limningar och annat lite crappy ut på nära håll?


Ena blocket höll på att ramla av vid förra tvätten. Tryckte ditt det så satt det efter det torkat ena blocket sprack efter en lätt knakning. Då lamphålarna som följer med är ur dåliga och glappar och är helt enkelt skit så ville försöka få liv i den lampan. Det läker in vatten i dom råkade se några sådana här frön genom vita glaset med. Ser dock bra ut men känns ibland som dom är gjorda för inomhusbruk. Kanske man måste dela på dom och lima ditt alla igen med riktigt lim så det blir tätt. Känns ju dock sådär med ett par baklysen för nästan 2papp paret. Försökte ringa vparts efter glaset sprack men lyckades inte få tag i dom så jag kunde dela med mig av detta tyvärr. Dock är dom jävligt snygga och ser riktigt trevliga ut men tyvärr dåligt ihopsatta och lamphållarna nej ska åka till skroten och försöka få tag i Volvo original lamphållare där. Kan ju inte åka i gupp utan att dom slocknar.


Se där se där! Tycker man märker sånt där rätt ofta på eftermarknadsgrejer. Tex vita framblinkers till 740 som man köper på Biltema, Hova, osv osv (samma fabrikat, DJAUTO eller vad det nu är) ser också riktigt skumma ut i limningar OM man jämför med original-lampor (Bosch). Men det är ju bara på nära håll. Har du kört med dom baklysena länge? * Som lite off topic kan jag rekommendera fabrikatet Depo (Taiwan) som eftermarknadsgrejer, ser riktigt bra ut på utsidan men lite halvkasst på insidan osv osv men helt OK för priset. Dock är väl fabrikatet inte aktuellt för gamla Volvos.


Riktigt kul att dessa finns till försäljning igen, det snyggaste man kan ha på en 700-serie enligt mig. Något som inte är lika roligt är ju situationen för dem som har bakljus med byggsatsen från F.D Radicast på sina bilar. De troligtvis har gett en rätt bra summa pengar för dem i hopp att vara få vara lite udda och nu finns de till försäljning igen. Skulle inte förvåna mig om man snart kan köpa nytillverkade sista generationens 760 bakljus igen.


Hade varit en dröm att dom gjorde 760 långa med vita blinkers:)


Har dom bytt tillverkningsmetod? Jag köpte så´na där bakljus till en 240 jag hade för några år sedan och då var kvalitén utmärkt. //Brådhis


Passar på 760? Eller bör man skaffa andra till den?


Jag har med helvit övre köpte dom förra året gått 1250 mil cirkus. Kvaliten när man kollar på dom nya är ju utmärkt men efter en tids användning börjar bristerna märkas med dålig hopsättning lamphållare som inte ens skulle duga till en bordslampa och såvidare.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka