S70 Bakre stötfångare

Hejsan Har en S70 97 som jag så småningom skulle vilja ha dubbla utblås på (ett på varje sida istället för 2 på ena sidan som idag). Vill inte skära hål o stötfångaren då jag sett en del som gjort det och att det sen ser riktigt dåligt ut. Undrar då om en stötfångare från en S/V70 AWD (ej XC) passar rakt på, då detta skulle underlätta väldigt mycket. Tacksam för svar. //MaxSvar på inlägget: S70 Bakre stötfångareSargen som sitter runt utblåset på awd modellerna går att sätta på vanliga kofångaren. Ska även finnas markering på insidan hur man ska kapa hålet. Annars är de att leta efter s70 awd kofångare. Kombin passar inte då den har annan form.


S70 awd fångaren går rakt på vad jag vet, förstår dock inte hur man kan få det att se förjävligt ut då det ser bra ut bara man gör jobbet riktigt. Har art-nr på båda sargerna ifall du blir sugen, 200kr ungefär kostar båda tillsammans


Det finns endast en gjutning av S/V70 kofångarna vardera. De hål som sitter till höger på AWD är som sagt lösa "baljor" som finns att köpa på Volvo för nån hundring. Varför tror ni att det sitter ett täcklock till vänster på alla AWD? Jo, för att täcka det hål som sitter på alla vanliga S/V70. Alltså är en "AWD" kofångare en helt vanlig som det kapats ett hål i på fabriken. Ska man ha ett hål på vardera sidan så får man köpa en vänster "tunnel" och en höger (är inte samma på båda sidor).


Men passar en V70 awd stötfångare på en s70 fwd?


Va inget såg just skillnaden på dem-.-


Hahah... Knata in på volvo och be dom slänga upp höger samt vänster avgassarg till en v70r awd 97-00, kostar ca 100kr st och då har du lite kvällspyssel


S70 har en mer svängd kofångare än v70 modellerna som är nästan raka.


sen ser det ju helt annorlunda ut där bakluckan är.


A e ju änna U-format eller vad man ska säga på V och rakt på S

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka