Om klarlacken har runnit kan man jämna ut den med mer lack?

Hej Jag har en bil som jag har klarlackat med en kompressor och en färgspruta men problemet var att lacken klumpade sig och tillslut rann så det blev gula rinn märken lite överallt på bilen. Jag orkar inte göra om allting igen så tror ni att man kan lacka flera gånger över tills det inte syns längre eller ska jag försöka slipa ner rinningarna och lacka över igen? Jag använder roller nu för att undvika att färgsprutan inte sprutar jämt. jag vet vad ni tänker men att rolla funkar skit bra!Svar på inlägget: Om klarlacken har runnit kan man jämna ut den med mer lack?Färgsprutan sprutar väl inte jämnt vare sig du använder roller eller inte, eller hur menar du? /Benny


pröva våtslipa först.


okej jag får väl göra det. Färgsprutan fungerade inte så bra så jag använder roller istället och det gick skit bra det tråkiga är att jag hade rinningar innan jag använda roller så nu måste jag bli av med det på något vis.


Nej.


Det gick bra att slipa ner och polera i flera timmar!


Bra att det löste sig


ja

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka