Racing steering wheel och besiktning?

hej garaget jo hur är det med att skaffa racing steering wheel, får man godkänt på besiktningen? för man har ju tagit bort airbagsen vilket är ett krav att ha i bilar med airbags? mvhSvar på inlägget: Racing steering wheel och besiktning?underlättar om du skriver vilken bil det är och lyser inte någon airbaglampa så kan du ha tur och dom släpper igenom dig. Men som du själv skriver så får du inte ta bort någon airbag enligt lag, speciellt om bilen är helbilsgodkänd.


Är bilen lite äldre är chansen större att klara sig men är den nyare så förstår dom nog ganska snabbt att det ska finnas airbag egentligen.


det är en galant 99 vad gör man för att lyckas?


Sätter tillbaka originalratten med airbag och ser till så den funkar som den ska, alternativt chansar och riskerar ombesiktning vilket resulterar i att du likt förbannat får montera tillbaka originalratten.


tänkte så också, jag tror inte att det finns ett annat sätt


tyvärr är det nog så ja finns ju eftermarknadsrattar med airbag också om det nu är ett alternativ, men det är ju inte gratis direkt


nej kollat på dem och det var inget för mej tänkte på det då min vän har en racing ratt för 100kr ^^ och det enda jag behöver är adaptern som kostar 140kr för min bil^^ bilen är nybesiktnad så fattar inte vrf jag bryr mej XD

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka