740 Ombyggnation 940 front, 960 dörrar osv

Hej! det är så att jag ska bygga om en 740 nu i vinter, då undrar jag vad som exakt behövs göras för att allt ska passa till 100% vet att det finns massa tråder om grejerna jag undrar över men inte hittat någon med bra svar, så gör en egen. Sakerna jag undrar över är då vad som behövs göras för att få detta att passa på en 740 från 80-talet: byta till 940 front, istället för den gamla: 960 dörrar fram, bak funderar även dra i en 940 instrumentbräda? Tacksam för bra svar! MVHSvar på inlägget: 740 Ombyggnation 940 front, 960 dörrar osvvarför köper du inte en 940 ist för en 740 för om allt ska vara 900 serie?


Ja nu var ju inte hans fråga om han ska köpa en 940 utan hur han gör för att göra om sin 740.. Förlåt för off-topic


Varför köpa 940 snyggare med 740 som är ombyggd


Haha jo exakt


kommer aldrig förstå mig på er 740 raggare


Vad menar du? Gillar 940 med men ska göra detta med en 740 istället?


Är du i lingon veckan?


nä blöder lite suspekt ur rumpan dock, men det e nog bara från tacosarna jag åt förut, hot sauce is a bitch


Händer det nått med bilen?

940 bräda funkar fint har monterat det i min 740:)


Ej köpt någon bil än blir lite senare i vinter förmodligen eller våren, hade mest tankar på vad som behövs göras för sakerna jag tänkt försöka mig på


Hur funkar det med mätarhus och elektronik? Känner då en elektriker så för han skulle det väll inte vara nå svårt och koppla in?


För min del var elen lätt för jag bytt tlll 940 turbo motor i min och då tog jag hela elhärvan:P men jag fick hastighetsmätaren att stämma med det mätarhuset på 740 bakaxeln:)


Okej får se hur det blir för mig antingen om man hittar en billig 940 turbo och plocka all inredning, el och motor, eller om man bara ska köpa en instrumentbräda från 940 och sugistrimma 740ns motor , va låter bäst?


Jag gjorde det förstnämda med min 740, sen isåfall är det bara 1240 kr för att regga motorn:P


Okej får se hur det blir med garage tillfällen i vinter, om ja får tag på en bra plats och motorlyft blir det första alternativet, annars blir det, det andra

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka