Bmw E61 angeleyes led

Har uppgraderat min angeleyes på min E61 med led 5w.. Tycker nu de lyser alldeles för klent, och undrar då om de finns nån annan här på Gorg som har uppgraderat och vad har ni i så fall för watt antal på dom?? Mvh MickeSvar på inlägget: Bmw E61 angeleyes ledHej, Jag beställde detta från Xenonkungen:http://www.xenonkungen.com/se/modellanp . -2007.html Ska dra i de nästa vecka, kan återkomma då! Påminn mig gärna om jag glömt


http://www.garaget.org/?car=337419&image=3240439 en bild på mina 5w angeleyes.. Svårt att få de på bild rättvisst.. Tycker de är för klent.


Jag ska nog bara dra i ena och sen ta en referensbild så bör man se skillnaden! (Och sen dra i den andra förstås!)


Jag testade 2 olika LED men orkade inte med att de gav felmeddelande (Fast de inte skulle göra det) Så jag gick över till dessa istället (Halogen). Jag vet inte hur du har på din kärra men mina ringar ändrar i styrka beroende på hur ljust/mörkt det är ute på ljusautomatiken.Förmodligen därför LED inte funkade:-(. Men dessa är det klockrent vitt sken av och de lyser 35w. http://www.ebay.com/itm/GP-Thunder-8500 . mp;vxp=mtr Har en bild på skillnaden i mitt album :-)


Problemet är att du har en LCI och trådstartaren (och jag) har en pre-LCI. Då är det inte H8-fattning för angel eyes, utan en annan kontakt. Därför man får hålla sig till LED. Och till TS: Jag har latat mig och inte installerat mina än


Har beställt 10watt led nu i alla fall, så får jag se hur de blir är orolig att besiktningen tycker dom jag har nu är för klen.. Jag återkommer med bild när jag monterat.. Sen så har vi olika lampor du och jag John.. Tack i alla fall..

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka