Tips på fälgar till silver Audi a4 -02

Tjena. Har nyinköpt en Silver Audi A4 -02. Riktigt fin bil men tråkig färg för att vara ärlig. Så för att piffa upp bilen ska jag köpa nya fälgar så något sticker ut på den iallfall. Inte så mycket gjort förutom Tonade rutor. Tycker ni Svarta fälgar passar till ? Så här: http://i62.photobucket.com/albums/h110/ . C01039.jpg https://encrypted-tbn1.gstatic.com/imag . MqCLSqfW5E Eller vad tycker ni blir bra till Silverfärgade bilar? MvhSvar på inlägget: Tips på fälgar till silver Audi a4 -02tycker svarta fälgar är ganska tråkigt... de försvinner liksom in i hjulhuset gun metall gray passar enligt mig väldigt bra till silver


Även vita fälgar passar rätt så bra till silver. Vet inte, men håller med Cheeva.. Svarta är lite trökiga.


Ska du ha svarta så ska dom vara helsvarta, inga kanter i andra färger... Jag säger antingen nya RS6 eller RS5, vill du kosta på lite så ta Sportec Mono 10 som är sjukt snygga.


även rs4 fälgar hade suttit som en smäck


Kolla igenom Audis sortiment på RS-fälgar är mitt råd! RS4, RS5, RS6 och även S5-fälgarna är riktigt snygga!


Tack för alla svar! Och speciellt tack för ditt tips! Blev ruggigt sugen på RS4 fälgarna i den färgen! http://www.velocitymotoring.com/links/i . al_107.jpg


Tack blev ruggigt sugen på Rs4 fälgarna!


Tack som fan, Ser riktigt bra ut med dom fälgarna. Är dock bekymrad att det blir för mycket "silver" inget som bryter av just de färgerna.


Rotiform NUE fälgarna är också riktigt snygga på Audis... http://www.audizine.com/forum/showthrea . pics/page2 Där fanns lite å skåda!

jafan, tack !


Är rädd för att det ska bli för enfärgat, alltså "silver på silver" om ni förstår. Tips på brytning av färgerna? Färgade bromsok ? Tänker mest som det blir samma färg på fälgen som bilen.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka