V70 - 99 tips på lampor till halvljus. (gärna helljus med)

Som rubriken säger. Jag har tröttnat lite på mina svaga lampor och är sugen på något bättre, jo jag vet xenon är härligt o lyser bra men ekonomin tillåter inte det för närvarandet Vet ej om det är två lampor i V70 bilarna men vilket som så vill jag ha något som lyser starkt utan att smälta något för har hört att det kan hända om man har för starka lampor. (iaf på 740 men vet ej hur det är med v70) Har en V70 2.5 SE-99 om det är till någon viss information.Svar på inlägget: V70 - 99 tips på lampor till halvljus. (gärna helljus med)När jag bytte glödlampor i Golfen så blev det Philips X-treme Vision 55w lampor, mycket nöjd faktiskt, något dyra här i Sverige kanske men man hittar dessa på ebay för billigare peng. Sen har ju Osram en motsvarande lampa också, tror dessa heter night breaker lr vad det va!


jasså? där ser man, får be tjejen kolla på ebay åt mig ^^ hon brukar hitta det ena och det andra för riktigt billiga priser


Det är väl dom lamporna jag kan tänka mig är bra i allafall, finns säkert andra också men inget jag testat! Dom innan i Golfen var några Bosch lampor, ingen aning vilka de va men var inte nöjd iallafall!


får kolla sen när jag har kommit hem men tack för tipset iaf


Har dom Philips i mina nu.Både halv o helljus.Riktigt bra ljus!Använt Osram Nightbreaker innan.Osså bra,men verkar inte hålla så länge.Bytt flera redan o det blir dyrt..


Osram kom med en ny lampa nu i Okt. Annars kör på IPF lampor om du hittar, relativt dyr om man inte känner någon i Japan som kan skicka till Sverige. / Toni


Även jag kör dessa Philips lampor och är kanonnöjd


får bli sånna inom kort då ^^ men är det två olika typer av lamper då eller hur är det ?

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka