Snyggaste fälgarna till vintern?

Jag vet inte om det är någon mer än jag som har börjat fundera på det där med vinterhjul redan nu. Det är ju redan frost på morgonen nu och snart är det väl dax för vinterdäck... Har kollat runt lite efter fälgar till vintern, vilka av fälgarna nedan tycker ni är snyggast? Dezent re från Ocl Brorssons http://www.oclbrorssons.se/6249_SE.0?we . webdid=422 enzo yla från Ocl Brorssons http://www.oclbrorssons.se/6249_SE?webb . webdid=410 bm aspen från specialfälgar http://www.specialfalgar.se/fälgar/sort . aspen.aspx



Svar på inlägget: Snyggaste fälgarna till vintern?



Vilken bil ska du ha dom till? man ska ju välja fälgar efter bil eftersom det är svårt att avgöra vilka som är snyggast om man inte vet hur bilen ser ut. ska passa former osv.. sen kan du ju lägga upp en bild med dina orginalfälgar så får vi bäst humm om vad du tycker äe snyggt.


Av de tre fälgarna så tycker jag Dezent RE fälgen. Men som Elda säger, vad ska dom sitta på för bil, modell, färg på bilen ? Du kan ju alltid prova fälgar på bilen, ocl har ju en sån fälgprovare där du kan skriva in bilens regnr för att se hur fälgarna skulle se ut på din bil. http://www.oclbrorssons.se/6284_SE.0


Jag har en BMW 320 E91, se profil... Är kass på att fota, så jag har inga bilder uppe. Måste få tummen ur och ordna det nån gång.


Alt. 1.


+1, skulle nog se bra ut på E91


Köp en BMW replika fälg i 17-19 tum och ha till vinterdäcken.


Finns vissa jag rekommenderar: Ace Diva / Dino / Alva / Hero Annars tycker jag 3-an skulle vara fin på den bilen...


3


Varför köra med så fina fälgar?? Man vet inte vad som ligger dolt i snön. Taskigt att få skador på fälgarna. Kör med vanliga plåtisar. Mvh Eva.





Håller med Kibilservice ( kolla min bil så ser du Ace dino 17" )


Absolut alternativ 1! Vilken tum snackar vi? Om man ska ha lägre än 16" tycker jag det är bättre med plåt, annars kanske folk tror att man har året-runt-däck Med plåt visar man ju i alla fall att det är just vinterdäck och att man har snygga fälgar på sommaren hehe. Alseryd: Tror inte han ska köra så mycket offroad eller i meterhöga drivor så varför inte ha fina vinterfälgar Hade gärna kört med snygga fälgar på vintern om ekonomin tillåtit.


eftersom en majoritet av sveriges befolkning bor i södra delen av landet så får jag gissa mig till att TS inte bor i norrland och att snö inte är ett överdrivet stort problem för honom/henne. edit: 17" plåtisar är ju fan så mkt fräckare än något av alternativen ovan


Varför ska man köra med snikigt fula plåtfälgar på vintern? Varför ska man tåla att bilen ser ut som en ruckel på vintern? Klart som sjutton man ska köra aluminiumfälg på vintern!


Desent är helt klart snyggast utav domdära. Känns som om att det är bäst kvalité på dom när man tar i dom. Det känns som ingen billig skit. Enzo funkar lika bra också. dock inte lika snygg. Och att alla andra åker runt med dom;P BM har en tendens att spricka även fast dom utlovar att den ska hålla på vintern. Så nr 1 säger jag ;P och till er som undrar varför man har alu fälgar på vintern så är dessa fälgar anpassade efter vinter och är lackade med extra skyddande färg som ska tåla vintern.


Tycker också alt. 1, Dezent re, ser helt klart bäst ut


:


Kul att så många är intresserade av detta. Jag tycker själv att breda, svara plåtisar kan vara snyggt. Men, det beror på vilken bil det handlar om. Hade en gång för länge sedan en Escort Xr3i som var svart, med svarttonade rutor och baklysen, den såg kanon ut med svarta plåtisar.... Personligen så tycker jag att Dezent re är snyggast av de fälgarna som jag tog med ovan, men det finns säkert en massa andra med. FLindgren, har BM en tendens att spricka ? Tack för informationen !! Fler som har hört talas om detta ?


Alternativ 1 va snyggast!


Alt 1 ser minst ut som vinterfälgar så de blir snyggast





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka