Hjulbyte/bil tvätt!!!?

Tja, jag och en kompis hade tänkt att tjäna lite pengar genom att byta hjul för en billig peng. Hjulbyte 50 kr/hjul. 200 kr för 4 hjul. Vi finns i Härryda eller i V.Frölunda (Göteborg) Bara att höra av sig på min Pm eller adda min msn: Fritz_kx@hotmail.com Så snackar vi mer där. Mvh/Figge & Kristoffer



Svar på inlägget: Hjulbyte/bil tvätt!!!?



Och ni lämnar kvitto och garantier om t.ex bilen ramlar av domkraften ni köpt på ÖB för 100kr och pressar upp golvet på bilen?


Bra tänkt. Tyvärr funkar det inte riktigt att annonsera på ett bilforum fullt med bilintresserade hemmamekande bilidioter. Annonsera i lokaltidningarna, sätt upp lappar på Ica Maxi och andra lokala mataffärer osv osv så når ni rätt kundgrupp - gamlingar och "lata" människor som inte kan/orkar/vill göra detta jobbet själva.


Annonsering förbjuden i forumet


Läs reglerna: §9 Marknadsföring och försäljning Sedan är jag nog inne på Nikemans spår, tror inte det är rätt kundkrets här.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka