Smällde bilen, nu letar jag efter liknande fälgar. 20" krom. Hjälp!

Som topic lyder. Smällde Mustangen för inte så längesen, och nu får jag ut summan som fälgarna köptes för. Det vill säga 10.000:- Dessa köptes då det var utförsäljning på Sweden Custom Cars. Det är 20" Armano fälgar. (Vet ej vilken modell det är..) Nu undrar jag, vart kan jag hitta liknande fälgar? För ungefär samma pris, då jag inte vill flyga iväg allt för mkt med priset på fälgarna. Då med tanke på att mina utgifter denna månad kommer knäcka alla former av rekord.. =/ Har kikat lite på http://www.abswheels.se/shop/ Om ni klickar på Factory Outlet, och sen första fälgen uppe till vänster "Mono 20" som kostar 2.500:- Vad tror ni om denna fälg? Skulle den passa Mussen? Samt fler tips på sidor uppskattar oerhört mkt.. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Smällde bilen, nu letar jag efter liknande fälgar. 20" krom. Hjälp!



Personligen gillar jag inte sk "hip hop fälgar" men sånt är alltid smaksak, jag rekomenderar dig att kolla in www.statusfalgar.se eller varför inte blocket:)


m123 där på factory outlet såg ju också ruggit bra ut om dom passar på din bil? Har precis samma problem med min bil nu, fast får dock inga försäkringspengar..


Hur ser fälgarna ut som sitter på nu då? Om du nu vill ha liknande fälgar underlättar det med bild


Testat med att kolla in på min profil?....


Det är det som är problemet.. Jag har vart inne på statusfälgar och kikat, där ligger nästan samtliga fälgar som ser BRA ut över 3.000:- /st. Och det är då pengar som jag inte har helt enkelt.. Det är nämligen även sänkning, byte av avgassystem samt byte av lampor på g också.. Därav den lite strama ekonomin.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka