Lacka motor

Vill egentligen inte plocka ur motorn bara för lack. Vill även byta ut alla slangar till annan färg för snyggare motorrum men vill ha blocket målat svart istället för den trissta grå. Är ju så otroligt trångt i min bil så blir ju inte lätt att måla på plats utan att riva ut nästan allt runtom. Får väl avvakta med detta om jag inte hittar någon vänlig själ.



Svar på inlägget: Lacka motor



Vad får det kosta?


va är det för bil det gäller, det kanske inte behövs att ta ur hela motorn för att lacka o byta slangar, håller på o lackar min motor, men som sagt va är det för bil det gäller? MVH/Rawad


Det är en S40N T5 det gäller.


det blir lite trångt med en t5 med inte omöjlig att kunna fixa den där den sitter, hur händig är du, kan du lossa insuget, geratorn samt grenrör o turbo själv eller, blir mycket lättare att fixa den där den sitte, du kan nästan göra allt själv om du bara kan hantera lite verktyg.


Tummen mitt i handen har man ju inte. Men Får väl göra ett tappert försök o få ur så pass mycket det går innan man ger sig på att lacka. Annars får man ta till kontakter=) Tackar för bra svar!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka