Polering till vintern! Hittar inte rondelltrissor?!

Tjenare! Snart ska 9-3:an ställas in och av! När den står och myser så har jag tänkt att polera min ventilkåpa enligt "www.poleringsguide.se", hehe Killen bakom sidan länkar mycket till Claes Ohlsson, och de så kallade tygrondellerna, nylontrissor osv har de slutat sälja. Jag har kolla på Biltemas, Julas och Claes Ohlssons hemsidor och hittar inget Vet ni vart man kan få tag i dessa grejerna? Till hyfsat pris, behöver verkligen inte proffssaker! Tacksam för svar! // Fabian



Svar på inlägget: Polering till vintern! Hittar inte rondelltrissor?!



Du har letat för dåligt... http://www.biltema.se/products/product. . emId=88298 http://www.biltema.se/products/product. . emId=88304 Mvh. David.


- Torlejf: VAFAN?! Sökte på exakt de produktnamnen! Tror att deras server lever sitt egna lilla liv just nu... Ajja, tack så mycket!!


Några till:http://www.jula.se/e-Sales/esa/ItemDeta . @EQ=373969 http://www.jula.se/e-Sales/esa/ItemDeta . @EQ=256105





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka