Byte av Saab 9-3 SS -05 Front till nya -08 front!

Hej, ska byta front på min Saab 9-3 SS -05 till den nya fronten! Någon som kan ge mig lite information som vet lite mer om de eller redan har gjort de? Har strålkastare och stötfångar redan, ska köpa skärmar och huv! Hade vart trevligt med lite hjälp om de är någon som kan mer om just de här!?



Svar på inlägget: Byte av Saab 9-3 SS -05 Front till nya -08 front!



Hej! Visst går det, läste om någon som frågade precis samma sak som dig på STCS-forum för ett tag sedan. Du behöver ny front, huv, strålkastare och skärmar. Om jag inte minns helt fel så ska det även bytas en plåt som sitter bakom strålkastarna, för att komma åt det så ska krockbalken demonteras och den sitter nu fastpunktad. Det lär att kosta en hel del och krävas lite modifieringar, men har du allt om behövs ska det nog gå


Okej a ja tackar för alla tips ja kan få! Är ju som sakt ett ganska stort ingrepp som ska göras! Bilder kommer...


Du behöver även 08 kylarbalken, sedan är tyvärr inte 08 lampornas ledningsnät plug and play med de gamla tydligen.


Okej, tack. Ja de vet ja, får göra en egen kopplingsdosa! Har plockat av hela fronten igår och fått tag på huv och skärmar så nu är de bara balken kvar då typ!


Kommer bilder senare ikväll hoppas ja på!


Kanon!


De finns bilder på min sida under projekt än så länge men kommer väl ut en projekt tråd när ja får tid och sätta mig och skriva lite och där kommer de även och komma ut bilder på allt! Ska modefiera en egen bakstötfångare! har de bara i tankarna än så länge men hoppas att de ska gå bra!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka