Carbon vinge sökes!

Hej! Undrar om det är någon som vet var man kan få tag i en billig carbon vinge? Kanske någon som har en begagnad? http://www.driftworks.co.uk/catalog/ima . oiler5.jpg <--- Något i den stilen Tacksam för response:)



Svar på inlägget: Carbon vinge sökes!



Bläddrade igenom biltema-kataogen och de som jag såg där var faktiskt rätt schyssta till ett helt ok pris, om jag minns rätt så var någon ganska lik den vingen som du länkade till, men om det är äkta carbon kan man väl diskutera...


Jo det går ju att diskutera... Tror knappt att det är något äkta de har.. Har faktiskt kollat igenom deras gamla katalog från -97 och där fanns det inget.. Bara de gamla retro vingarna som sitter på amazoner. Och jag är inte ute efter en sådan..


hallå?


http://www.stylexperten.se/shop/index.p . amp;page=2 där har du med äkta carbon http://www.realcar.se/servlet/us_pyra?w . st&p=H Där har du glasfiber med carbon look


wow cool!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka