Vad "ska" man göra med en gammal bmw 7serie för en personligare look!?

Hejsan! Skulle väldigt gärna vilja ha tips vad man bör göra för att få en mkt fetare look på min E38 ? Tycker tex att mina hjul sitter alldels för långt in i hjulhusen så skulle behöva spacers för att få dom i exakt linje med skärmarna. Sedan skulle jag även vilja ha ner den i backen en hel del. Någon som har flera tips och ideér ? och gärna VART man kan få tag i grejerna! Mvh Emil Edman



Svar på inlägget: Vad "ska" man göra med en gammal bmw 7serie för en personligare look!?



En bild på objektet vore ju trevligt..


Här är 2 som är feta på olika sett. Men vad jag skulle göra, Feta fälgar Lagon säkning Toning Xenon Men det som egentligen bara behövs för att få en fet BMW är feta fägar och få ner den på backen. Detta funkar dock inte om orginalskicket är dåligt. Hurvida det passar med m3 speglar låter vi vara osagt..


Om det här är ditt åk: Så måste jag tyärr säga att det inte finns nått att göra, den är ju tokfet! Kanske ev sånna här baklampor.


Tackar! Den undre är riktigt fin ja! Dock är den mest bara låg tycker jag. Vill liksom att det ska vara lite mera än så! Men toningstipset är värt! Det ska jag ta med på "att göra" Xenon har jag orginal i halv och 6000K i dimljusen. Har dessutom dom baklyktorna fast med klar överdel =P


Jo, nu vet jag det, men du postade ingen bild på bilen i första inlägget så... Kanske leta på ett alpina paket. (Lär dock vara typ omöjligt )


Mr_EmCom: Har faktiskt kikat på den läppen! Tänkte lacka den svart samma som bilen och sedan "alpina" i guld. Dock är det ju lite gay om inte bilen är en alpina så jag vet inte =/


SKITSNYGG faktiskt!


MM lite lite falskflaggning, men spelar roll, sålänge du inte klistarar på massa m emblem å skit :S


Kolla på denna film http://www.imdb.com/title/tt0293662/ Mitt förslag är att hålla den som den är nu, kanske sänka lite till





7-serie E38 är en av mina absoluta favoriter bland alla BMW-bilar. En svart E38 med ordentliga fälgar, senare generationens baklysen (eller för all del LED) och förstås klarglasstrålkastare är svårslagen och detta är ju precis vad du har. För tillfället kan jag tyvärr inte komma på något som kan göra din bil snyggare än vad den är, den är fantastiskt tjusig! Det skulle vara ett kjolpaket från Hamann då, vad tror du om det?


Jadu. Det finns inte så mycket för dig att göra, bara köra och se glad ut. Den är fet nog som den är! Kanske lite DLS i skuffen?


luftfjädring vore kul på en sån


Sänkning och toning runt om är allt som behövs, tokfeta bilar


Vad tror ni om att göra "allt" svart ? Skulle det funka ? Och är det någon som vet om man kan "byta ut" det paketet jag har nu mot shadowline ?


Det skulle nog bli skitcoolt. Leta på nån skrotad vit e38, dom har i regel shadowline. Hur snyggt är inte det här?


God damn! är inte det där dyrjävla Kahn fälgarna?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka