Var kan man köpa 320 km/h mätare till Supra?

Som rubriken lyder - vart kan man få tag i en mätare som ersätter den tidigare mätaren som visar 180 km/h (bara:P ) och även mph på samma mätare? Helst om det finns något företag här i Sverige. Det jag sett är TRD mätaren vilken också kostar därefter. Vill ha ett budgetalternativ att jämföra med. Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Var kan man köpa 320 km/h mätare till Supra?



Det är en oskriven lag att man inte får åka fortare än vad mätaren går till Är inte så inne i Toyotor, men annars finns de ju universala mätare


www.supramannen.com regga dig där å lägg ett PM eller tror även www.xposeracing.com + www.jspec.com har det du söker


Varför trd är dyr är ju för att dom är med hela mätaren o allt inte bara mätartavlan. Sen tror jag inte dom tillverkas längre där av priset.Beställ från usa så blir de inte så dyrt. Bara mätar tavlor passar i en volvo 740 eller en golf.Sen så visar dom ju fel med bara tavlan.


Tack för vettigt svar. Nu är jag med bättre vad d är för pryl de faktiskt säljer.. Synd bara att en del bilar verkar det vara enklare med klipp och klistra metoden. Jag syftar på tråden ang vita mätartavlor. Typiskt engländare som ska krångla till allt. Varför kan inte allt vara i samma räknesystem?


Supramannen är läskigt dyr på de mätarna, de är ju i alla fall äkta vilket är positivt. Finns en kille som brukar slänga ut dem på blocket emellanåt, de är säkerligen inte äkta men de fungerar alldeles utmärkt! Har själv en!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka