Volvo 240. Lamporna i instrumentpanelen.

Skulle vilja byta ut dom 11 små lamporna som lyser upp varningslamporna osv och dom 3 stora som lyser ut över hela panelen mot led lampor. Någon som vet vad dom heter exakt eller vet vart dom säljs t.o.m om dom nu går att få tag på i LED. Står inget speciellt på lampan eller den svarta saken den sitter i.



Svar på inlägget: Volvo 240. Lamporna i instrumentpanelen.



Tjenare! Det är T5 dioder som sitter där.. jag säljer sånna i blått eller vitt för 8kr/st om det är intressant.. Dom 3st till mätarna är w5w.. Har en modell där det sitter 5st leds i varje sockel för 20kr/st. dom ger riktigt bra spridning. har vitt o blått..


vad e meningen med o byta i varningslamporna? de ska väl vara en viss färg på dom redan o det sitter ju ändå en film över som bestämmer färg på dom så e ju inte meningen o byta till dioder ?


Byter man lamporna mot t.ex blått så lyser det blått trotts filmen... byter man mot vitt, så ger det dock inte ett vitt sken..


aa skulle kunna tänka mig beställa från din sida för den va billigare än allt annat hittils men hur gör man för att beställa? jag tryckte på beställ online och det kom upp en ruta som det såg ut som att jag skulle skriva ett mail i :p och vad går frakten på?


ah, skriv ett mail genom sidan., frakten går på 12kr btw..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka