List Volvo 854

Ska lacka om framskärmen i veckan på min Volvo 854 -94, och ska givetvis ta bort listen på skärmen. Är det bara att försiktigt bryta loss den eller? Gissar ju att den inte går att köpa lös, så vill helst ha den hel, kanske ska låta den stå i varmgarage över natten så plasten inte går sönder så lätt? Kom med förslag Tack för alla svar!



Svar på inlägget: List Volvo 854



Den listen sitter på 2 st "plastpluppar" som sitter i ett spår på baksidan på listen. Skall inte vara nån större fara för att listen skall gå sönder,då är det nog större risk att plupparna släpper från listen. Men listen går säkert att köpa på Volvo, iallfall har de listerna för 95-97 hos Volvo. Har du de ursprungliga listerna så är art.nr 3512016(vänster) och 3512017(höger)


bara att dra rakt utåt=) hehe du vill nog inte köpa helt nya på Volvo, då dom kostar 800 spänn st (Y)


bänd loss dom bara, de sitter med två clips som brukar gå sönder, men clipsen kostar 7-8 spän st på volvo... passa på att byta till nya listerna runt om om du har de gamla. btw, du verkar ha många frågor om 850... ta en titt på http://forum.svenska85x70klubben.se/ däe finns svaren på de flesta av dina frågor.


Till dörrarna kanske de kostar 800 spänn styck,men till skärmarna ligger de på ca 250 spänn styck. Annars kan man ju alltid kolla på nån skrot i närheten om de har kompletta lister från en 850 1995-97,kan även finnas från -94or om de har alt2 på kofångarna och med de låga lamporna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka