Jalusi till volvo 740

Tjena! Söker ett jalusi (även kallad raggartrappa mm..) till volvo 740. Någon som vet var de kan köpas? Eller någon som ett ett liggandes?Svar på inlägget: Jalusi till volvo 740Ja har till salu


Jag vill också ha ett sånt men verkar svårt att hitta. Har inte sett många på blocket å har inte hittat det på nåt stylingbutik. Finns mest till 240 verkar det som.


För några år sen var det någon på Tradera som sålde ut nya "gamla" (NOS) bakrutejalusier till massvis av bilar, bla till 740. Jag köpte ett som jag senare sålde iväg. Finns två eller tre varianter till 740. Tror de är dansktillverkade allihopa. Ett grövre (http://www1.garaget.org/gallery/archive . pd3zrm.jpg hittade beggat som jag tejpade på förstabilen), ett "tunnare" av annat fabrikat (sånt jag köpte http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . age=848899 här urtaget ur plasten osv ) och ett som har uttag för bromsljus (sett någon enstaka gång på håll). Finns säkert många som har dessa liggandes. Jag har några begagnade också, men av erfarenhet vet jag att de lossnar förr eller senare även om man använder (seriös) dubbelhäftande tejp på begagnade grejer. Så det är nog lim som gäller, bara som ett tips.


Kollade nu på blocket och det fanns inget, Tyvärr. Sen om det 'är nån som har så är det ju väldigt skrymmande. Så det skulle ju vara bra om man kunde hitta nåt nära mig. (Jkpg)

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka