Sökes väldigt bra lackeringsfirma sthlm

Hej! Jag söker en bra lackeringsfirma helst i Stockholm för att lacka några interiörlister. En uppsättning till E92 Coupé. 6 st delar totalt. Listerna är nedplockade redan. Listerna ska lackas i en BMW metalliclack så en firma som har erfarenhet och tillgång till BMWs färg är ju klart att föredra. Eller tänker jag fel? Har ni några rekommendationer eller är ni lackerare som är sugna på uppdraget så skicka PM eller svara i tråden. Tack på förhand! // InterlagosSvar på inlägget: Sökes väldigt bra lackeringsfirma sthlmRing din närmaste Bmw ÅF och fråga vilken lackfirma dom använder sig av, gjorde motsvarande när Volvon skulle få lite ny lack på ett par ställen och det blev grymt bra då


Tack för svar! Har använt mig av en av BMWs lackfirmor i sthlm.... Aldrig igen :-) Rinningar, inte slipat ordentligt.... Färgen var visserligen OK.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka