Vad för lampor i position/regskylt/dimljus på volvo v70II, canbus?

Hejsan. Ska köpa present till far och hade tänkt köpa lite led lampor till hans v70 2010 årsm. Men undrar vad för lampor det är till regskylten, dimljus och positionsljusen? Måste man ha ca bus för att slippa massa felmeddelanden osv? Skulle va schysst med någon länk till dessa så man inte köper fel. Finns lite på xeonexperten, andra ställen? Tack på förhandSvar på inlägget: Vad för lampor i position/regskylt/dimljus på volvo v70II, canbus?Har sett/hört många som är nöjda med diodhuset.se Tips om det ska bli en överraskning, gå till Volvo och fråga så du är säker på vad för lampor du ska ha.


Lampguide! http://www.philips.se/c/car-lamps/31146/cat/


Okej har förstått vilka lampor man ska ha, men det framgår inte av nån återförsäljare om det krävs lampor med canbus övervakning eller ej, så man slipper felmeddelanden. Är en V70 med aktiva kurvljus om nu det är till någon nytta..


Gör som jag, köp här! http://www.aliexpress.com/wholesale?Sea . p;manual=y Du slipper en massa mellanhänder i Sverige som ska tjäna pengar!


Jag var till volvo idag och frågade om det var canbus i min v70-05a och det var det, jag har för mig att det är runt 04-05 gränsen går på volvo. Men för alla som ska ha led till volvo 05 och senare, köp canbus!


Positionsljus: http://www.xenonkungen.com/se/led-diodl . 6000k.html Dimljus http://www.xenonkungen.com/se/led-diodl . ampor.html Skyltbelysning: http://www.xenonkungen.com/se/led-diodl . white.html Jag använder dessa positionsljus och skyltbelysning. Dimljusen jag har fanns inte i sortimentet längre, men ungefär lika, fast 25w. Är MYCKET nöjd med resultatet med dessa grejer. Kolla min bil, så ser du hur det kommer bli


Visst, men du har inte lampövervakning på alla ställen ändå. Du har till ex inte i dimljus eller skyltbelysningen på 05an, hur det är på v70 II vet jag inte, det jag vill påpeka är att bara för att man "började med canbus" på 05arn betyder det inte att det gäller alla lamporna.


Har en 08:a och har inte canbus på dimljus, positionlampor lr nummerplåtsbelysning. Men sambos S60, en 01:a har canbus på positionljuset.


Finns ingen bil med canbus till lamporna. Då skulle dom inte lysa. Strömmatningen till lampan kan skötas via canbus. Canbus är en kommunikation mellan bilens styrdorn och inget annat. Däremot har ni lampövervakningen som slår av strömmen om ledningen är bruten vilket den blir med en led lampa. Ni ska ha en lampa med inbyggt motstånd som gör kretsen sluten så att inte bilen tror att lampan är trasig å slår av strömmen

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka