Rökeffekter

Hej alla! Har funderat på att fixa rökeffekter till volvon, skulle va häftigt att blåsa ut rök under bilen när man glider. Har hört nångång nånstans att man kan sätta ett tändstift i ett rör där man kör in spolvätska och då ska det bli rök. Men frågan är om ja har hört fel elr om det fungerar. O om de inte funkar, nån som har nåt tips på hur ja ska bygga en egen? Vet att de finns o köpa o de finns massor av rökbomber på youtube men de använder ingen vätska vilket e kravet här. Mvh



Svar på inlägget: Rökeffekter



ehm, spolarvätska är VÄLDIGT lättantändligt och lär brinna fint istället. du vet.. "ingen rök utan eld"


Spolarvätskan används om man vill ha flammor utskjutande ur avgasröret


Köp en rökmaskin istället.


Bra sagt. Spolarvätska är explosiv, rent farlig.


Haha okej, de kanske va så då. flames ur röret ist för rök... Får kika på en maskin då. Tack för svaren Mvh


Du lär få en sådan effekt hos folk att de tror du kör runt med en redig skitbil om du vill att den ska spruta ut en väldig massa rök.


Detta borde fungera:1. Borra ett hål i främre delen av avgasröret (för värmens skull). 2. Sätt fast ett munstycke. 3. Dra en ledning till en pump som i sin tur suger glykolvatten. Detta kommer garanterat ryka. Men varför du vill leka att du har blåst en topplockspackning är för mig ett mysterium.


På epa traktor tiden så borrade jag hål i grenröret och satte på en nippel med bromsrör. Sen koppla jag på slangen från spolarvätskebehållaren på den. Och fyllde med disel.


Om man blåser ut en jävla massa rök i bakänn så lär de se skiitfult ut. Meen om man placerar 3 utblås på vardera sida mellan hjulen och blåser ut en liten mängd rök så borde de bli "sceneffekt" där undercar neonet ger en häftig effekt... De ihop med nåra gastramp o flames i avgasröret boorde göra brudarna kåta o grabbarna avundsjuka!! Ska testa lite men tror de blir en maskin... såg för övrigt nån som använde värmeslingor fr en hårtork o sen hade rökvätska fr butik som han hällde på. Kanske kan funka...





kompisar har gjort de och vad jag vet satte de disel var spolarvätskan va sen från de drog de slang till nått ...men ska se efter hur dee var !!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka