850 R vinge på 940? passar?

Som rubriken lyder?



Svar på inlägget: 850 R vinge på 940? passar?



ingen som vet


Ja det ska inte vara några problem. Samma bredd på luckorna.


tackar:)


vet inte om de här klassas som och förstöra tråden eller ej. men vad äre för skillnad på GLT vingarna och R ? då jag tycker de ser likadana ut men alla jagar R vingar?... till tråden igen ja de lär passa men vette fan om du inte måste förstöra 940is baklucka då.? tänkte mest på alla hål vingarna ger..


Haha är en bra skillnad på vingarna. Kolla min R vinge och kolla upp din eller någon annans GLT vinge. Finns också turbo vingar..


Behövs inga hål vad jag vet. Köpte den jag hade på min gamla 240 från Realcar, och den monterade med clips liknande saker runt kanterna på luckan. Vet dock inte hur det är med orginalvingarna.


ok tackar


Kolla min så får du se hur det ser ut, rätt många som har det på sina 940´s.


orginal sitter med clips med





Tar upp ämnet i tråden igen. Har skaffat mig en Orginal R-vinge som jag skall montera på min 940. När man sätter på ena sidan av vingen om bakluckan, så fattas det ca 1,5-2 cm från att dom andra fästena skall passa. Någon som vet en bra lösning på mitt problem ? eller man kanske ska sätta på fästena efter man placerat vingen på luckan? Mvh Jonas!


brukar man inte skjuta på vingen med fästena där?


Jag vet faktiskt inte du! verkar inte som om man kan skjuta så pass mycket... Någon som har några bra tips ?


ja du lägger brickor mellan fästena och vingen samt längre skruv bara helt enkelt


Ahh.. Ska testas! Tack för tipset


Efter lite tankeverksamhet så har jag kommit fram till följande. Om jag lägger brickor vid fästena och tar lite längre skruv så kommer ju vingen bara högre upp och blir inte " bredare " ? eller är det bara jag som är ute o cyklar nu ? Mvh Jonas


men du skruvar ju i skruven snett lr vad man ska säga så om du får fästena längre ner med lite brickor i mellan flyttas de även lite utåt då





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka