Tona bakrutan på Ford Scorpio ?!

tjena. Har försökt ett antal ggr nu med att tona bakrutan på Forden. Men går fanimej inte. Antingen så blir det bubblor och "ränder" som inte går bort ö.h. eller så går det åt helvete på något annat sätt. Tänkte göra 2 "remsor" horisontellt av toningen. Men hur ska jag lyckas med det när inte ens första biten blir bra? Några tips tack Största problemet är väl att rutan är väldigt lång och kuperad. Dessutom smalare upptil och bredare nertill.



Svar på inlägget: Tona bakrutan på Ford Scorpio ?!



Finns det inte att beställa färdig utskurna och formade då? Monterade sånna på min audi jag hade förut, den bakrutan är kupformad och det var nog den rutan som blev bäst... Bestälde mina från scstyling.se


Har redan kollat runt efter sånna. Verkar inte finnas till scorpio. Om man inte vill punga ut flera tusen för nå special då. Och det vill jag nog inte.


Okej, då vet jag inte hur man ska lösa det... men det finns ju några solfilms-nissar här på g.org så någon borde ju kunna hjälpa... Hoppas det löser sig!


man måste dela en film till en scorpio minst 3 ggr vågrätt om det ska bli bra. tyvärr blir det inte så snyggt och skitsvårt att få bra när man delar, men oftast måste man göra det om man inte köper färdigskuren då. prova dela 3 ggr så går det nog bättre och MYCKET vatten med yes





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka