6" fälgbana

Tjenare allihopa! Jag håller på och ska svetsa ihop 6" breda fälgar till min bubbla. Jag gör på det viset att jag skär ut centrumet ur en fälg och svetsar i ett centrum från bubblan i en bredare fälgbana. Har provat göra en fälg. Använde mig av en volvo 850 plåtis och det blev väll sådär men jag vill att centrumet ska sitta djupare. Fälgar med djup är ju snyggare...någon som vet någon bil som har 6" fälgar med mindre offset än volvo 850 (ET 43 om jag inte missminner mig..)? Givetvis är det plåtfälgar jag söker. Extra bra är det om fälgarna är lätta att hitta på skroten... Tack på förhand!



Svar på inlägget: 6" fälgbana



rolig ide du har där men tyvär kan jag inte hjälpa dig med den frågan men kanske du kan hjälpa mig med en fråga jag har en bubbel 1300 -68 med 4 bult men jag vet inte vad de är för bultcirkel på den 4/100 eller 4/130 blir inte klok på detta !! men över till ditt problem du verkar ju kunna svettsa har du inte fundera på o bredda fälgbanan bara





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka