Vad blir bäst och snyggast? Vill höra din mening och motivering. Nya dekaler för min 911 Strosek Mega

Ska som sagt sätta på nya dekaler på min Porsche 911 Strosek Mega, här kan du se ungefär hur det kommer se ut. Om ni vill se större bilder kan ni hoppa in på:http://gallery.me.com/edward.larsen#100 . ;view=grid Nu kör vi... Vit: Ljusgrå: Mörkgrå: Så vad tycker du? Jag lutar mig mot mörkgrå för att jag anser att det inte ska sticka ut för mycket, dock så vore det snyggt med silver/ljusgrå för att det matchar fälgar etc... men är oklar. Kanske till hösten så ska fälgarna lackas till mattsvart... Hmmm... behöver lite hjälp med valet... Vad säger du??



Svar på inlägget: Vad blir bäst och snyggast? Vill höra din mening och motivering. Nya dekaler för min 911 Strosek Mega



Ljusgrå var helt klart snyggast enligt mig, så länge inte dina fälgar e vita (för då ska du köra vitt på dekalen också) så kör du på ljusgrå.


Mörkgrå. Diskret, visst kan man väl köra ljusgrått och försöka matcha fälgarna, men trot inte det blir lika bra.


+1


Tycker din bil är mycket snyggare helt utan dekaler.. men om du måste välja - mörkgrå säger jag.


Tycker din bil är mycket snyggare helt utan dekaler.. men om du måste välja - mörkgrå säger jag.


Ljusgrå, matchade bäst , annars tror jag att mattsvarta dekaler kan vara en ide, dom syns, men är diskreta


Nej skippa dekalerna;) fan så elakare utan.


Mörkgrå helt klart.


+1. Den är grymt snygg utan "klistermärken".





+2


Helst ingen dekal alls, men om den absolut ska sitta där ska den vara mattsvart. Syns aldeles lagom mot det blanka... Speciellt om fälgarna ska bli mattsvarta också.


Precis, jag tänkte köra grafitgråa fälgar, eller ska man kalla det för "GUN METAL"? Vad tycker ni om detta? Lite råare med "Gun-metal" tonade fälgar: Lite råare ändå...: Lite mer Grått: Ursäkta om ni tycker det är lite halvrackigt med designen, jag la inte ner så mycket tid i illustrator... Porsche dekal på nedre delen av frontspoilern samt på dörrarna. Strosek dekal på tröskeln samt vingen. Grusskydd på botten av fram och bakspoiler samt på bakre hjulhuset. Hmmmm... Jag stannar nog här. Låt kommentarerna flöda, jag tar åt mig av allas åsikter. Tack!! CHEERS!!


Inga dekaler och lacka fälgarna gun metal..


alt: 2 av dem ny bilderna


Alright, nu så har jag troligtvis bestämt mig för #2 ovan. Inväntar ett par quotes från olika firmor får vi se vad som händer...


gun metal på fälgarna var toksnyggt! men dekaler...skippa dom helt! Bilen kommer må dåligt av dekaler,vilja spy och den vill ju då inte ut och åka med dig=)


SKIPPA dekalerna för tusan


#2 ovan blir super


Ett litet test med Matt svart... Vad tycks? Givetvis bara ett litet test, men det verkar bli bra, kör nog matt svart till allt!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka