Vanligt att klistervikter lossnar på kromfälgar?

Hej! Klistervikterna lossnade på mina fälgar idag, är det vanligt eller? Fick svaret "1, har mkt svårt att tro att efter 6 månader lossnar dom helt plötsligt utan någon särskild anledning. 2, balansering är färskvara, det finns ingen garanti som sträcker sig 6 månader på sånt. 3, nu kan du inte köra? 55gram i tappade vikter gör garanterat inte att "det skakar som bara fan", har du monterat hjulen själv? Sitter centreringsringarna rätt? Har du efterdragit hjulen?" Sitter 100-150g på varje fälg.



Svar på inlägget: Vanligt att klistervikter lossnar på kromfälgar?



Ja för oj vad dyrt det är med nya vikter. Nja, det är väl inte så jättevanligt, men det händer. Dom får väl fixa det på det stället du skaffade fälgarna, alternativt fick dom monterade.


Redan balanserat om dom, undrade om fler hade bekymret!


Jaha okej Missförstod dig lite


Klistervikter om dem är rätt monteade sitter kvar utan bekymmer. Visst kan dem lossna med den är sällan. Ska va om man tvättat fälgarna med når elakt medel då. Och va är det för miffo som hävdar att man inte skulle märka att man tappar 55 gram? så mycket ger en enorm obalans.


Endast tvättade med schampo. Mina 3 morbröder som har jobbat med det i 25 år o däckia där jag var sa samma sak. Tänker inte hänga ut dem än





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka