Lossa dörrsidorna

Hejsan! Har en v70 -06 och jag har köpt nya panelinlägg till dörrarna och på dom andra ställena inne i bilen. Men jag funderar lite på hur man lossar dörrsidorna, är inte helt säker på hur man gör. Är det någon som kan detta?



Svar på inlägget: Lossa dörrsidorna



Vet inte om det är samma årsmodell http://volvospeed.com/Repair/70_door.php http://www.jagrullar.se/forum/viewtopic . d%F6rrsida


tackar så mycket! ska kika


Är fortfarande inte helt säker, ska jag ta bort clips och skruvar som sitter runt om hela dörrsidan? Och sedan bara dra dörrsidan utåt/uppåt?


Ja precis så, men var ett tag sen jag gjorde detta på en v70 men när du lossat Alla skruvar etc, sitter den fortfarande fast eller är den lös? är den lös så dra upp den bara. Men om den sitter fast så ryck ut dörrsidan rakt och därefter dra upp den.


Ok, ska man lossa nånting vid handtaget och där? eller är det bara skruvarna runt om?


Aaa handtaget som man drar för att stänga dörren, ska du ta något vasst (var försiktig så du inte förstör plasten) och dra bort "halva" plasten. Då ser du två torx skruvar (om jag inte missminner mig).


Okej, ska försöka med detta sen när jag fått alla panelinläggen imorgon Tack för hjälpen här





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka