Hur sätter man på en aerovinge så det blir rätt på en Saab 93ss?

Hej jag undrar om någon har några bra tips till hur jag ska mäta ut hur fästena ska sitta för att allt ska bli rätt när jag monterar min vinge. har ni några bra knep elr någon bra sida elr liknade där man kan få en mal elr måtten?! har ni några andra bra tips om styling för min 93a så kika gärna på den och skriv om ni har något! t.ex. små tips för att tona rutorna själv elr om jag ska lämna in den? Tack på för hand! MVH F4bb3!!



Svar på inlägget: Hur sätter man på en aerovinge så det blir rätt på en Saab 93ss?



Här finns en borrmall:http://www.sacke.nu/borrmall-aero-ss.pdf Tror även den finns att få tag på, hos närmaste SAAB ÅF.


förstog inte riktigt hur den skulle sitta elr om de var något fel på länken men vet du vad en sådan mall kan kosta på en saab ÅF? Tack för hjälpen!


Länken funka kanon för mig iaf! Tack för den btw Jimmu, nu är det bara vingen som saknas.


Glöm inte gummilisten mellan vinge och lucka!


jag funderar på, finns det två olika vingar ? jag tror jag har en större model av vinge!?


har kommit fram till att jag har en större modell av vinge! och de är drf eran mall inte passar till min. jag har 5 skruvar också!


Hör av dig om du är intresserad av en kolfibervinge (Aero-modellen) har ett gäng splitter nya liggandes som väntar på ägare





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka