Passar andra Volvo säten till 740 ?

Hej! Jag undrar om någon vet om man kan byta Volvo 740 säten till andra säten från tex 850, 940. Jag har en Volvo 740 GL, 1990. Tack på förhand.



Svar på inlägget: Passar andra Volvo säten till 740 ?



940 ska väl då gå iallafall tycker jag då iaf


Google.se finns? Vet att det finns guider på Svenska 700/900 klubben. Kolla där, men om jag inte har helt fel så måste du fixa och trixa lite för att få det att rocka!


du har väldigt fina i säten i 960/v90. har du en kombi så är det inga problem att få i. blir lite krångel om stolarna ev är elstyrda. Har du en 744a så blir rygg stödena lite högre bak. men ska inte vara några problem att få i Men som killen över skrev så har även 940 fina stolar:) Kolla in min 240 jag har ägt. satte i 850 stolar i den, de går bara man vill:)


Sena S90 har riktigt snygga lädersäten! Dålig bild tyvärr, men de är riktigt goa stolar! Finns i svart och grått också. Framstolarna är helt bolt-on, baksätet är dock lite annorlunda. Fästena måste svetsas om, men det är busenkelt om man bara har tillgång till svets. Är bara några hakar som ska svetsas. Sen som laddtryck_87 sa så är baksätets rygg cirka 10 centimeter högre i 940. Passar bra ändå, bara att ryggen sticker upp lite över hatthyllan. EDIT: kom på att du inte skrev om du har sedan eller kombi. Det jag skrev gäller sedanmodellen. Hur det är med baksätet i kombin vet jag inte. Tror att ryggen är lika hög, om fästena skiljer vet jag dock inte.


Fan dem säterna vill jag ha i min bil:D Får ringa imon:P


mmm s90 baksäte är mysigt. Titta gärna in mitt: http://www.garaget.org/?car=132064&image=1218890


villlhaa!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka