Kan man häfta fast kardborreband i innertaket?

funderar på att fästa kardborreband i innertaket för att sedan fästa fast en ipad?? Hur fäster man bäst kardborreband i innertaket? Kan man bara häfta fast det? Lr finns det normalt sett inget att fästa (häfta) fast det i? Ska sitta i en 9-5 -01.



Svar på inlägget: Kan man häfta fast kardborreband i innertaket?



Jag har hört att "lim" har liknande egenskaper som du söker. Observera att jag bara har "hört" att det ska fästa på lite allt möjligt.


Hmm ok. Vore halvsjysst om det gick att få bort sen oxå


Men varför ska du ha den i taket?


Nu vet jag inte vad en ipad är men är det något som gör ont att få i huvudet om man klotar så kanske inte kardborreband är bästa lösningen?


I typ ett ipad fodral. Fästa det som man normalt stänger för att skydda displayen i taket. Så att den hänger ner så man kan kolla film.


Jaha...Då e jag med. Men jag är väldigt skeptisk till att det skulle vara en bra lösning. O framförallt blir det nog inte så snyggt...Bästa är väl att försöka fixa riktiga fästen, är inte så insatt i apples grejer men det känns ju som om att det borde finnas en uppsjö av fästen å skit till dom där prylarna...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka