Storlek på stutrör Volvo 855

Tja, ni får ursäkta min moppepojk-fråga, men är verkligen inte insatt i bilarnas värld ännu. Frågan är helt enkelt vilken storlek jag ska ha på slutet av mitt avgasrör då jag tycker att det befintliga original på min T5a bara ser fjantigt ut... Observera att jag INTE KAN NÅGONTING om vad man kan ha utan att vara Volvofjortisraggare, då det inte är så jag vill att det ska verka alls. Bifogar en bild på hur klent det ser ut som det är i skrivande stund.



Svar på inlägget: Storlek på stutrör Volvo 855



tja calle! håller på med samma skit själv nu! precis tagit bort min slutdämpare och ersatt med ett rakt rör, dock kan jag inte bestämma mig och jag ska ha ett ovalt stort eller ett runt ändrör Jag tycker att på din volvo så passar de med ett lite större runt


http://shop.eject.se/Racesport/Default. . ticleimage http://shop.speedparts.se/sv/prod/avgas . fritt.html http://www.stylingbutiken.se/andror-dtmz-ii-/2858-0 tror nå sånt skulle passa bäst på din bil


mekonomen har en rund variant tror den heter rondo xl klart snyggast tycker jag


tittar på exakt samma sak. passar något av dessa kanske? http://biltema.se/sv/Sok1/?quicksearchq . ndr%C3%B6r


haha, tro fan du ska svara i tråden av alla! Tack för svaren killar, var ute och mätte lite nu. Ändröret som sitter nu är ca 90mm brett och 65mm högt. Ser helst att det är ovalt, nu efter jag kollat runt lite på andra bilar.


Detta är mitt avgasrör tillsammans med ett 3 1/4" rör. Hur stora jävla rör har inte grabbarna egentligen?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka