Få toningsfilm att sitta.

Har fått en röktonad film på mina huvudlyktor men på ena lyktan släpper det lite och blir som ett "<". Har försökt värmt på det, dragit ut det och tejpat fast det så det har fått suttit i några dagar. Tog av tejpen och efter ett tag så blir det likadant igen. Några tips på hur man får det att sitta eller är det kört?



Svar på inlägget: Få toningsfilm att sitta.



Man köper film som håller Hojta om du vill ha hjälp - har kontakter


Haha, den fungerar finfint på ena sidan men har fått ett litet veck på andra bara, får värma på lite ytterligare. Kanske lägg en tunn strimma klister ute i kanten. Bra i E-tuna eller?


antagligen så e adhesivet borta i det lilla vecket. Prova värma försiktigt me värmepistol o trycka med tummen, om de inte funkar så ryck bort o gör om


har hört någonstans att nagellack skulle hålla bra:)


Orkar inte göra om dessvärre. Värmt på och tryckt ut förut men går upp ändå. Nu värmde jag på, tryckte ut och la lite klister i kanten. Verkar bra hittills.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka