Byte av avgassystem från ärtröt till 2½"

Tänkte höra lite vad ni tycker! Jag ska byta till ett 2½" system på min a3a med en japsdämpare längst bak med 4" utblås visst bör jag ha även en främre ljuddämpare om det ska gå att åka i bilen?



Svar på inlägget: Byte av avgassystem från ärtröt till 2½"



Har du för mycket fritt flås så kommer bilen gå dåligt, då de inte är någon turbo (?) Så en eller två ljuddämpare innan japsdämparen gör nog sig bra..


Ok, kan kanske göra så att jag provar med en "halvstor" först å går den kass så köper jag en till? kan det vara något?


Jo de är bra att prova sig fram. Men jag hade 3" och en ljuddämpare på Audin innan, sen köpte jag ett Simons 2.5" sportsystem, 3 ljuddämpare. Då gick den bra mycket bättre, topphastighet ökade med 40 km/h. Men då tyckte jag den lät för lite, så jag plockade väck den sista..


ok aa men precis får prova lite och hoppas att det funkar med två, det sitter bara två nu men då är den bakre dock stor som ett badkar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka