Kommer dessa fälgar funka på bilen? BMW-Volvo

Har 19" BMW-fälgar liggandes som jag haft på e36:an. Skulle vilja få på dom på S60:n, är det möjligt? Har fått tag på en som kan göra överföringsplattor. Dom kommer bli 20mm tjocka, fälgarna är 8,5" breda 19". Någon som tror att det inte kommer passa, ta i nånstans eller liknande? Ska givetvis mäta lite på bilen och hjulen innan jag beställer. Synd att lägga ett par tusen på adaptrar och så funkar det inte..



Svar på inlägget: Kommer dessa fälgar funka på bilen? BMW-Volvo



Vad är det för ET på BMW-fälgarna? Ditt ET kommer ju bli det -20mm pga överföringsplattorna


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=217974


Öppnar tråden igen då TS var så smart att han raderade hela första inlägget. Man bör funfera över om det är klokt att starta en tråd överhuvudtaget om man inte har för avsikt att ha den kvar. Mvh Hamilton


Hamilton: Ändrade första inlägget för att inte göra nåt fel, fick svar på första frågan och hade en till. Ursäkta om det blev galet ändå. Rber: Får hem fälgarna imorgon, ska försöka kolla det då.


Här är en bra sida om man funderar på om fälgarna passar. http://www.dackgrossisten.se/BultCirkelGuiden.aspx





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka