S40N/V50 sport kjolpaket!?!?

Är inne på att byta bil och det första man kolla då är ju utbud på styling m.m Hittat ett par s40/v50 som kallas Sport, som enligt mig har ett lagom stort, men väldigt snyggt kjolpaket. Vill inte ha fler iridium-paket Vill ha nåt som ändå gör att man kan framföra bilen ÖVERALLT! Så nu till frågan: Någon som vet vart man kan hitta detta kjolpaketet löst? Eller nåt annat lite mindre kjolpaket, men hellst sport-paketet. Är inte så inne på just s40/v50, men r-design kanske är samma? Årsmodellerna jag är ute efter är upp till och med 07:orna! Tacksam för svar! Eller om någon är sugen på ett byte?



Svar på inlägget: S40N/V50 sport kjolpaket!?!?



R-designens bodykit är ju till facelift modellen och den ser lite annorlunda ut. vet inte kom det passar rakt av på en 04-07. Det är volvo du får vända dig till för ett sådan kjolpaket, tror att det kostar runt 8000-9000 olackat.


Precis som ovan skriver kom R design till faceliften och då är ju risken att de inte passar rakt på, men som du själv är inne på så är sportpaketet riktigt snyggt och borde vara motsvarande till de tidigare modellerna. Sportpaketet får man sannolikt köpa direkt från volvo, har inte hittat det hos någon styling firma. Är själv på jakt efter en v50 till nästa år och jag har tittat en del på Elevate's grejer, förbannat snygga enligt mig själv och de ska inte göra bilen lägre utan följa orginal linjerna om man så säger, så att det till exempel ska gå att byta fronten utan att man behöver byta sidor o bak..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka