328 e36 -95a

Hallå! Har skaffat mig en e36 328 touring 95a! väldigt nöjd med mitt köp! Har nu lite funderingar angående utseende , vill gärna ha lite tips på bra sidor osv osv. Eftersom bilen är helt original, ingenting är gjort på den. 1. Vita blinkers runt om?, någon bra sida till det? som har bra passform och till bra pris? (paketpris kanske) ska då passa till en touring så klart 2. Sen om ni har några erfarenheter av eget tillverkat avgasrör efter caten? , är det svårt? tänkte om man köper en slut ljuddämpare kanske en "DTM". funkar biltemas grejer till det? Eller man ska köpa ett färdigt efter cat? dock dyrare men det kanske ni rekommenderar ist? så fall vilket Skicka gärna länkar på bra sidor! evigt tacksam ! Mvh Honken!



Svar på inlägget: 328 e36 -95a



--------------------------------------------------------------------------------- §2 När du startar en ny tråd Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka