Hjälp med ideér till att fixa till Bmw touring e34 - 95a.

Tjena! Var i helgen och köpte mig en Bmw e34 touring årsmodell 95a. Den är nästan helt orginal förutom att det sitter vita blinkers fram på den. Jag behöver helt enkelt tips på saker jag kan göra för att snygga till bilen. Har kolla runt en del på andra touring, men eftersom att jag aldrig förut har kört/mekat bmw är det lite svårt. Har fastnat en del för "tyskStuk", Men vill samtidigt inte ha den för tattig. Jag vill ha ett Cleant och fräch tyskstuk på den. Breda fälgar, ganska låg och tonade rutor. Funderar på om jag ska sätta i rallystolar eller om det ska bli helskinn i den. Samt är väll ögonlock en bra ide? Ös helt enkelt på Med en massa ideér!



Svar på inlägget: Hjälp med ideér till att fixa till Bmw touring e34 - 95a.



Funderar på kanske rostig huv/tanklock, eller om de ska vara i någon annan färg Lägg gärna upp bilder på tyskstukade bmw toring!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka