Få bak torkare att stå rakt upp men endå fungera, Volvo 945

Tja! Som rubriken lyder så undrar ja om de finns något sätt att få torkaren på bakrutan att stå rakt upp men fortfarande fungera å veva utan att torka hela bagageluckan? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Få bak torkare att stå rakt upp men endå fungera, Volvo 945



lika bra att den inte fungerer då det blir massa fula revor i rutan när den går fram å tillbaka:)


korta armen & flytta den på motorn - enkelt


det är bara och flytta staget på motorn, inget krångligt med det...


Flyttar han bara staget så tar den fortfarande hela bakrutan staget måste antingen kortas eller förlängas för att ta mindre svep


ja tror han vill torka hela bakrutan men inte hela luckan, flyttar du bara torkararmen så torkar du ju halva rutan å halva skuffluckan, flyttar du staget torkar du hela rutan och inget mer;)


han får vara mera tydlig asså !!!!


japp


Börjar då med att be om ursäkt om jag har varit otydlig! Sen tackar ja för svaren! Får kolla på dedär med att flytta staget då! Vill som sagt att den bara ska torka rutan och inte ner på själva plåten som de blir om man bara flyttar armen på splinesen (stavning?)


de enda du behöver göra å å flytta armen på motorn så torkarn står rakt upp, då torkar den bara rutan å inget annat,





Sitter i bilen å pillar med detta nu, tackar änna en gång för svaren!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka