Glödning i helljuset?

hej! har en fundering på att koppla in glödning i helljuset på bmw E28, någon som vet hur man gör det på enklast sätt? tacksam för svar!



Svar på inlägget: Glödning i helljuset?



Hej maria! Av det jag har hört, får du inte ha glödning i helljuset om den inte är E-märkt och sitter från fabrik. Men är osäker om man ens får ha det då:/ Men du kan ju alltid koppla in glödning och ha detta på en separat brytare inne i bilen och bara ha tänt när polisen inte är i närheten:)


Dessutom är det max 40 cm in från ytterkanten som gäller. Skulle leta upp metall lamp socklar, borra en håll o koppla upp mot ordinarie pos-ljus.


motorfantasten: du kan ju bara vara tyst;) tror du lunkan vet de då? hehe man kan ju alltid testa! grabber: ska kolla lite på de, men bryr mig inte så mycket om polisen, dom får snacka bäst dom vill:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka