Styling audi TT?

Har nyligen införskaffat mig en audi TT 1.8TS quattro 225 hk & letear ni lite stilren styling för att föra det med attraktiv Jag letar efter:Vinge (som sitter på ovandelen av bakre rutan) sänkningssats, gärna 25 mm bara. turbo/oljetryck mätare att ha i ventialtionen där inne. Stilrena bak och framlampor. Möligen något mer men bara detta för tillfället. Den bästa sida jag hittar är denna: http://www.thettshop.com/ Finns det inga svenska sidor? är inget stort fan av att importera. Har stort intresse för sänkning och mätare i ventilationen, skriv gärna om ni vet var jag får tag på detta. Har sökt rätt mycket på google men hittar inget på svenska sidor.



Svar på inlägget: Styling audi TT?



jag vill tipsa om http://tuningzone.pl/x_C_Sz2.html?PS11= . =wszystkie ... mkt annat smått och gott å den sidan inom styling. Snabb leverans och bra respons från leverantören.. Bra passformer är det oxå


kollar upp den:) P.S någon som vet något om bil-motor i helsingborg? dom håller på med chippning.


http://www.garaget.org/?car=43266 Kolla med Yoda


Hittade den här sidan med bakljus förut idag. Fanns en hel del riktigt snygga! http://shopen.dectane.se/w_/pagenr/2/ca . fault.aspx


är det någon som vet var man kan hitta denna produkten i Sverige? http://ttshop.co.uk/exterior.asp?cat=20 . uct=701507


Ja hos närmaste Audihandlare.


Klart..... tack !


Är ute efter det pysande ljudet när man släpper gasen/växlar? är det öppet luftfilter som gäller då? Vad kostar det, vilket ska man ha? Vad är det för underhåll?


Om jag inte är helt ute o cyklar så har du, precis som de flesta andra Audis, en luftmängdmätare i din bil, så därför är öppen dump inte lämplig. Den orsakar för mycket soppa i blandningen och din lambda och katt kommer ta lite mer stryk. Satsa på återcirkulerande alternativt en hybriddump om du ändå vill ha ljudet. Däremot har jag FÖR mig att originaldumpen låter rätt gott med ett öppet filter bara. Men OM du absolut vill byta så har väl TT'n Bosch återcirkulerande original? Isf tycker jag du satsar på Dahlbäcks ersättning för den ventilen i kombination med ett öppet filter typ BSR's optiflowkit.





Som en kille sa till mig för ett tag sedan, du SKA köra med orginala dumpen som jag antar är återcirkulerande. Annars får du ett stort problem med LMM då den tar för mycket bensin som åvaståeénde beskriver. Köp ett Optiflow sportluftfilters kit med avskärmning ifrån BSR istället, då får du ett fint pys ljud som inte låter alltför mycket. Ifall du inte redan har en återcirkulerande dump så sattsa på återcirkulerande dumpen ifrån Bosch, orginal + Optiflow kittet ifrån BSR.


Tack för alla svar. Tror inte jag behöver ny dump då jag har åkt i en annan likadan audi som hade det ljudet. har för mig att han bara hade öppet luftfilter. Jag har ingen aning vad det är för dump


Köper du Dahlbäckdumpen försvinner det där kvitterljudet du har när du dumpar och blir mer pys. Kör på original med ett öppet filter typ BSR´s kit. Sänkningen tänkte jag på, köp coilovers! 2400kr och du kan ställa in dom i exakt den höjd som passar dig.


Hej jag kan ge dig lite tipps då jag haft tt rätta mig om jag har fel någon, original dumpen duger men den har membran istället för kolv så original dumpen kan börja läcka med tiden. du får pys ljud med original dumpen om du bara byter till ett öppet filter. Visst det funkar väll med ett vanligt filter typ bsr kitt MEN jag har hört att det inte är jätte bra då det bildas en luft virvel som luftmassemätaren inte tycker om ( dom är känsliga ) jag körde själv 1 år med brs kitt men köpte sedan en cda box i kolfiber. (inkappslat öppet filter) MYCKET BRA men ganska dyrt:P jag bytte även till en forge 007p återcirkulerande dump som är anpassad till vag motorerna. fungerade mycket bra. har lite bilder i galleri mm mvh cj





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka