Laga dessa fälgar(kantstötta ordentligt)

Köpte nå billiga fälgar till bilen min då jag börjar bli lite trött på 2 olika par plåtisar till den. Grejjen är ju då att spec ena fälgen är Ordentligt kantstött, den andra liite och dom andra 2 hela och fina. Vill ju inte direkt köra omkring sådär så hade tänkt försöka laga de på nått sätt. Vad är bäst? Kemisk metall? Spackel? Tänkte så att de sitter kvar pga centrifugalkraften och så. Inte världens bästa bild, men ni ser nog iaf. Den största skadan är väl nån mm djup, 1-2 nånstans.



Svar på inlägget: Laga dessa fälgar(kantstötta ordentligt)



Ingen som har nått bra tips?


Mina såg mycket värre ut. Jag lämnade in dem på blästring sen så lackade jag dem i matt-svart. det blev svinsnyggt och det syns knappt längre.


Blästring kommer de att bli om jag får tag i nån som gör de för en vettig summa ^^ Men är de annars nån som har nått bra tips?


Kemisk metall sen lack.. Det håller garanterat...


Ja skulle ta slipmaskinen och slipa ner det mesta och så bara lite spackel, så vi lagar dom på jobbet alla fall o det håller


Får köra på kemisk metall eller spackel då, får se vad jag har mest av. Tack för tipsen iaf!


Håller med Dengus Det är mycket material i fälgar och man kan slipa ut det mesta! Sen lite spackel så blir det allt bra





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka