Facelifta S60 Bakljus

Tänkte byta ut mina bakljus på min S60 -03 till de faceliftade, klarglas. Någon som har vågat ge sig på detta med tanke på att det är tre st diodrar på klarglasen även ifall lamphållare från de gamla passar på de nya?



Svar på inlägget: Facelifta S60 Bakljus



man tar ju bara lamphållare och hela alltet och flyttar över?


Det jag hoppas och tror med men hoppades på någon som vet helt 100


Jag bytte på min -02 till klarglas,visserligen till modellen med glödlampa till sidomarkeringen. Men jag fick byta båda lamphållarsocklarna,den övre och undre. Och vad jag förstått så ett byte tvunget då det inte skall passa från de gamla till de nya. Och skall du ha modellen med dioder på sidan så lär du nog få byta,för jag misstänker att lamphållarsocklarna inte ser likadana ut.


Ber du snällt på Volvo fixar dom ut kopplingsscheman på bägge varianterna av bakljus så får du ihop det


Jag vet i alla fall att när jag bytte till klarglas bak (med dioder) på min V70N då va det bara att byta rakt av. Man tycker ju att det borde vara samma på S60.


Gött, tack för svar!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka