Hjälp med front!

Tjena! Tänkte se ifall ni kan hjälpa mig lite. Jag är sugen på en front som jag hittade på showoff imports '' http://www.showoffimports.nl/product.ph . ctid=31199 '' Men antar att frakten därifrån kommer bli väldigt dyr, någon som vet om det finns någon svensk sida som har denna fronten? Och annars, har någon beställt ifrån showoff imports innan för jag känner ingen som har gjort det och skulle gärna vilja veta hur bra dom är om man får rätt saker osv. Tacksam för svar! MvH Zimmy



Svar på inlägget: Hjälp med front!



mejla dom! fråga ang fraktpris och om varan är försäkrad under transport osv. leta på deras sida om köpvilkor osv. jag har själv inte beställt från just dessa, men har en hel del erfarenhet av import från usa,asien och europa och det bästa sättet är att mejla dom! skriv ett seriöst och välutformat mejl, svarar dom seriöst brukar dom vara seriösa osv.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka