Passar denna bakdel på min bil? (e30)

Hittade denna:http://www.schmiedmann.se/3_serien/e30/ . tm#1940695 den som sitter på den gula bilen (CSR rearskirt "CSR-line 2" upgrade look). Står att det passar alla e30 utan dragkrok. På bilden är det en nyare modell än vad jag har, men passar den min 320i 1985? Blir lite fundersam eftersom en del bara passar vissa årsmodeller, så undrar varför denna skulle vara annorlunda? Slänger upp en bild på min bil så ni kan se hur det ser ut utan bakdel: Tacksam för all hjälp



Svar på inlägget: Passar denna bakdel på min bil? (e30)



"Passar följande modeller: E30 All models without towing hitch" Måste vara bogseringsögla som menas, men det verkar du ha, så då lär den vara i vägen. Maila Schmiedmann och fråga, riktigt bra service. Tar nån dag att få svar, men det är raka och bra svar. EDIT: En snabb titt på Google berättar för mig att towing hitch är dragkrok, inte bogseringsögla. Jag blev dock lite fundersam om några bilar över huvud taget levereras utan bogseringsögla. Men som sagt, dra iväg ett mail så får du säkerligen det svar du behöver


tack så mycket, ska ta och maila dom


Skulle öglan vara ivägen är den ju det lättaste att ta bort


Det gör det, BMW 328i E36 -96, soprent ifram, minns inte hur det såg ut i bak.


Alla E36 har väl en liten lucka man pelar bort och skruvar i en lös bogserögla som brukar ligga i bagagen. Alla mina har haft det så iallafall.


Nu har jag ingen koll alls på BMW, men vi hittade ingenting, dock var det ganska mörkt och ville få upp bilen snabbt. Men verkar ju helsjukt annars.


Sitter under en bit av den svarta listen. Den är delad vid sidan av nummerskylten.. syns knappt men man fäller bort en bit av listen och skruvar in öglan där.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka