Nybliven pappa till en s40

tjena! relativt nybliven pappa till en volvo s40 01:a har aldrig varit nån bil kille men med detta köpet har lustar dykit upp som aldrig funnits där förr. E grymt sugen på att fixa till den, mitt problem är bara vad ska jag börja med. fälgar e beställt och solfilmen på. har ni några tips på vad man ska satsa på först då min budget inte är den största? mvh bagarn



Svar på inlägget: Nybliven pappa till en s40



Vita sidoblinkers/posljus, sänkningssats och ett snygg slutrör kanske? Saker som gör mkt för utseendet utan att kosta något direkt


de är väll isf sänkningssats och om man kan byta ändröret, är ganska stort de som sitter på. kanske hade vatt enklare med lite bilder på min kärra


Styling invändigt är ju trevligare för den ser man hela tiden så den får man inte glömma. Ut med gammal trött ratt och in med någon R model ratt och så in med någon trevlig dubbel din bilstereo och måla instrumentpanelen eller köp färdigt för just din volvo . Sedan kan man klä om stolar med antingen överdrag eller så går man till en skräddare som syr som man vill ha det :-)


håller med som dem skriver där uppe. det räcker mkt väl.. Lite bilder hade inte varit fel..


de låter ifs fint, ska ta lite bilder och slänga upp så manske man kan få lite mer tips när man ser vad som kan göras


Sänk, på med några snygga 18". XC grill är ju ett måste också Om du inte har sportläppen i fronten så köp en sån!


så då har jag slängt upp lite bilder på utsidan av bilen.


Vart då? Som nämnt tidigare så gör en sportläpp ett stort lyft om det inte redan finns på. Ögonlock, sänkning, större fälgar. Det är en mycket bra start... det var så jag skulle starta men sen spann det iväg helt otroligt, hahah .


Dra bort listerna på sidorna och polera upp, ta bort krom märkena på bakluckan m.m





la upp de som en ny bil, glömde dock göra den online jo jag ser att de spunnit iväg, nu har man lite att göra iaf


Byt framlamporna till de svarta också


har kollat lite på devil eyes, frågan e om man ska köra på svarta eller ljusa, vilket blir bäst.


På FAS2 sitter det även clips igenom dörren så det är ju inte det roligaste att lägga igen och lacka om alla dörrarna... man kan ju dock lacka listerna som ger ett extra cleant lyft!


de jag känner e väll att man saknar kunskapen för många saker man vill göra


Bara att testa sig fram... börja med mindre projekt och sedan öka, haha .


Som alla andra säger så gör fälgar å en sänkning på bilen extremt mycket!! Tycker även att du ska ha svarta lyktor. Du kan kolla min bil om du vill se den nya sortens devil eyes svarta såklart.


Lite OT kanske, men du vet säkert: Har en S40 också som jag vill sätta dit vita pos ljus på, är detta lagligt? Om glasen är vita men lampan lyser orange, är det okej?


jo de e sant, vart har du köpt dina devileyes, sjuukt snygga var dom iaf ;D


Vita glas + Orange/Gul lampa = Lagligt ja Du får säkert ha typ blåa glas också om du vill... bara det lyser orange/gult när bilen är på .





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka