Zito. (Fälgmärke) bra eller dåligt?

Som rubriken lyder.Har aldrig hört talas om Märket Zito tills jag stötte på ett par snygga fälgar vars namn är Zito navarro. Då kommer frågan, ett för mig ganska okänt märke och fälgarna kostar 2300 spänn styck, är det ett bra eller dåligt märke? vet ni några som liknar formen med 5 smala ekrar?



Svar på inlägget: Zito. (Fälgmärke) bra eller dåligt?



Zito är väl en hyffsat välkänd fälg ändå, säljs lite överallt och har så gjorts i många år. Det är ju en billigare fälg, men tror knappast det är något fel på den Till vardagsbruk lär den fungera alldeles utmärkt!


den är inte så välkänd hos mig i allfall tack för informationen!


Kört med just Navarro c:a 500 mil nu, inga problem alls! Raka och fina. Mest gata men även en hel del konbana och 402m, riktigt nöjd faktiskt för det priset.


Har Navaro på min Qashqai, inte haft några problem med dom på 2,5 säsonger. Raka och fina väldigt lite vikter monterade på dom.


Vart köpte ni era nånstans?


gummihuset.se


jag hittar inga zito där alls. =/ letat förut


Det har du fan rätt i, köpte mina där i maj förra året. Måste slutat lagerföra dom. Slå ett mail till http://www.abbozzo.se/ som är grossist för Zito om jag förstått det rätt.


fanns 17" hos http://www.nordendack.se/product_info.p . _id/283431 Finns större men det var det som rekommenderades till din Golf. Vilken storlek är du ute efter?





jo det här jag hittat dom med faktist. hmm.. tror nog det blir 17". 18" kanske blir för stort plus man måste fixa o dona så dom passar


Abozzo är som sagt importör av Zito fälgar, men dom finns också hos http://www.stylingshopen.se/ http://www.mhstyling.se tror att jag köpte mina på nordendäck, men är inte helt hundra.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka